Gårdagens körning: "BLÄ"

Ja ungefär så kan man sammanfatta gårdagens körning, "BLÄ". Hundarna var övertagande, och en del lite ofokuserade och "loj". 

Tigris fick gå singel igen till en början, tänkte att hon vet ju vart vi ska, eftersom vi skulle köra på åkern. Dock så snurrade det nog för mycket i hennes lilla huvud, och hon hade noll koll på vart vi skulle. "En åker kan man väl inte springa på?", ungefär så tänkte hon nog. Hon kom dock på sig tillslut, men valde att sätta fram Ero för säkerhets skull. Dock så blev det inte alls bättre av det... 

Både Tigris och Chitsa var lite slöa idag, de var liksom "loj". Orkade inte hänga med de andra alls. Dock så var de inte ett dugg flåsiga eller varma, och i början orkade de jättebra. Ero var inte heller sig själv idag, men väl i hundgården så var de inte speciellt trötta. Chitsa vilade lite men sen var hon pigg och ville ha mat, så jag tror det är maten och kylan som gör att de blev trötta. Var tvungen att köpa ett annat foder då mitt var slut, och de jobbar inte alls lika bra längre, så jag tror det har med fodret att göra!

Satte fram Arrow till slut i alla fall, och det gick bra efter ett par varv. Han är den som är mest lättlärd av alla, så ska nog försöka satsa på att kunna ha honom i front. Han lärde sig faktiskt alla kommandon på bara ett par försök idag, så det ser ju bra ut i alla fall!

Vet inte hur många varv vi körde, men blev nästan 8km enligt appen på mobilen i alla fall, så det är ju godkänt!

Imorgon är det valparnas tur igen att ta några varv, och då får Arrow vara med och gå i front, antingen själv eller med Rexton. Vi får se helt enkelt!  

Min finaste ♥️
I front: Attow, Point: Ero och Tigris, wheel: Chitsa och Bamse!

Kommentera här: