22km igen!

Idag blev det långa turen med de stora hundarna igen, så härligt! 

Den här gången gick det 40minuter snabbare än förra gången, så det tar sig! 

Men vad var anledningen till det? Jo, för det första så hittade jag, och behövde inte hålla igen lika mycket för att de skulle orka, eftersom jag hade ungefärlig koll på hur långt vi kört och hur långt det var kvar. Sen så hittade hundarna, och det gör mycket det också! Det var kallare idag, runt 6-9minus. Sen provade jag faktiskt något nytt idag, och det var att ge hundarna "go-vatten" en stund innan körning, och det var verkligen kanon! De var inte törstiga på hela turen faktiskt. Har sett flera stycken som ger kött utblandat i vatten en stund innan körning, så tänkte att jag också skulle testa och se om det funkade. Jag blandade dock inte med kött/färs, utan hade Brit-korvar som jag bandade med vatten. Mina hundar äter färs i maten, så den är inte så intressant att äta ren tycker dem, men Brit-korvarna är lyxmat för dem och det älskar dem, så vattnet drack de upp väldigt snabbt! 

Turen rullade på väldigt bra i alla fall, Tigris och Ero är verkligen grymma i front. Arrow fick gå helt utan skor idag, vilket var det nervigaste jag gjort! Är så rädd att han ska göra illa sin tå på ena tassen, eftersom han saknar en tå där. Men han jobbade på bra, men det syntes att det var ovant för honom! 

Lilla Kenai var med han också, och som vanligt så sov han större delen av turen! Hade kameran med också, men de bilderna får ni senare, om de blev nå vidare vill säga.

Stannade och fikade efter vägen också, riktigt mysigt! Måste försöka fixa någon annan fyrhjuling eller träningsvagn så flera kan få uppleva det jag upplever flera gånger i veckan, för det här är verkligen det bästa som finns alltså!!

Sol och minusgrader, kan det bli bättre eller? På barmark, nej, men snö och slädföre hade inte skadat... 
Älskade hundar ♥️
Vårt fikaställe! Mysigt va?